Information omkring Covid-19

Vi på Tranemo er fast besluttet på aktivt at hjælpe samfundet med at reducere og stoppe spredningen af den nye Covid-19. Vi ønsker også at sikre, at vores medarbejdere og samarbejdspartnere kan arbejde sikkert, og at virksomheden kan fortsætte med så lille en påvirkning på vores kunders virksomheder som muligt. Mange af vores kunder arbejder i udsatte miljøer og deres behov for beskyttelse, ønsker vi at være i stand til at sikre selv under disse ekstraordinære omstændigheder.

Covid-19 er klassificeret som en pandemi, og vi har derfor straks indført følgende restriktioner.:

  • Vi aflyser alle forretningsrejser.
  • Alle leverandørmøder skal afholdes over telefonen eller på digitale værktøjer som Skype og Microsoft Teams eller flyttes eller aflyses.
  • Alle kundemøder skal afholdes over telefonen eller på digitale værktøjer som Skype og Microsoft Teams eller aflyses. Der kan gøres undtagelser for møder med indhold, der er afgørende for vores kunders evne til at beskytte deres medarbejdere.
  • Vi håber, du forstår, at vi ikke hilser med at tage i hånden, og at vi holder afstande på mindst en meter. Vi hilser med et smil i stedet!

Vi har nogle forsinkelser i leveringen af materialer hos vores underleverandører, men det er ikke kritisk endnu. Vi vil fortsætte med at informerer, efterhånden som situationen ændres.


Tak for at hjælpe os og vores partnere til at arbejde sikkert i disse udfordrende tider!
Tranemo Workwear A/S