Max Larsson, Administrerende direktør for Tranemo Textil, kåret som Årets Iværksætter

Image

Juni 10 modtog Max Larsson, administrerende direktør for Tranemo Textil, årets iværksætter pris fra erhvervsorganisationen Företagarna i Tranemo (Virksomheder i Tranemo). Begrundelsen påpeger evnen til at arbejde med løbende forbedringer for at opretholde en høj kvalitet, stabil udvikling og en fremtrædende position i branchen i Sverige og Europa gennem klare kerneværdier og en defineret miljøstrategi.

"Det er en anerkendelse ikke kun for mig, men for alle medarbejdere i virksomheden. Vi er meget stolte og glade for denne pris blandt så mange fremragende kandidater. Det beviser, at vi har en god strategi og motiverer os til at fortsætte med at arbejde hen imod vores mål", siger Max Larsson.

I begrundelsen står der:

"Denne respektable virksomhed har været præget af en stabil udvikling, der har ført til en fremtrædende position i både sin branche og i Europa. Virksomheden har klare kerneværdier, en defineret miljøstrategi og arbejder med løbende forbedringer for at opretholde sin høje kvalitet. På lokalt plan er iværksætteren et godt eksempel på, hvordan en iværksætter skal interagere, engagere sig og støtte både kommunen, kultur- og sportsaktiviteter. Med en vision om, at ingen skal komme alvorligt til skade i situationer, hvor det rigtige udstyr kunne have været i stand til at forebygge en ulykke eller afbøde dens konsekvenser, er det lykkedes denne innovative virksomhed at udvikle markedsledende avanceret sikkerhedsbeklædning, kun med inherente flammehæmmende metervarer, hvor de flammehæmmende egenskaber ikke kan slides eller vaskes ud".

Entrepreneur of the Year er iværksætterens største pris med lang historik. For over 80 år siden blev forløberen for dagens pris uddelt. De, der udvælges lokalt, går videre til regionale finaler, og i oktober 2020 er det nationale finaler..

Kriterier ffor Årets Iværksætter:

Iværksætteren skal have majoritetsejerskab og gennem god ledelse være en god rollemodel og ambassadør for iværksættere. Vise at være ekstra kreativ og initiativrig på en måde, der bør belønnes. Har en bæredygtig rentabilitet.

Artikel i Borås Tidning blev offentliggjort den 10 juni 2020.

 

Tranemo har en vision om, at ingen skal komme alvorligt til skade ved ulykker, hvor det rigtige arbejdstøj kunne have forhindret ulykken eller afbødet konsekvenserne af det. Tranemo arbejder kun med inherente flamme-hæmmende metervarer, hvor de flammehæmmende egenskaber ikke kan slides eller vaskes ud.
Vores kunder findes primært i el- og energisektoren, støberi, svejsning, jernbane, kemi og petrokemi. Koncernen består af hovedkontoret i Tranemo og salgsselskaber i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien/Irland, Holland/Belgien, Tyskland og Portugal, som tilsammen skaber en af Europas stærkeste salgsorganisationer. Årligt distribuerer koncernen over 600.000 beklædningsgenstande til kunder i hele Europa. Hovedkontoret og det europæiske logistikcenter ligger i Tranemo, Sverige, og størstedelen af produktionen foregår i vores egne faciliteter i Europa. Alt sammen for en sikrere arbejdsplads. Siden 1934.