TREKSTAR XP – udviklet til arbejdsdage i hårde omgivelser

tofane black ql ctx low

Serien kombinerer unikke traditionelle funktioner, såsom høj-kvalitets overdel i fuld olieret læder med moderne elementer.

ANVENDELSESOMRÅDER

El og energi
Jernbane
Svejs- og metalarbejde
Atex / Eksplosive miljøer
Entreprise / Byggeri

Det innovative og komfortable QUICK LOCK snøresystem, der sikre brugeren præcis pasform og den skridsikre XTS CROSS TERRAIN sål med ledstabilisering i carbon-look. Hele hælen er omsluttet af carbon-look ledstabiliseringen, der desuden beskytter mod hårde vrid og understøtter fodens position i skoen.

Trekstar XP giver brugeren pålidelig beskyttelse, fremragende bærekomfort, præcis og behagelig pasform, lette at pleje, materialer af høj kvalitet, optimal skridsikkerhed især på ujævne overflader og alt dette i et moderne og stilsikkert design.

tofane black ql ctx low

EGENSKABER

Image

Skridhæmmende ydersål

Den 300 C varmebestandige Off-road profil og skridsikre gummi ydersål (HRO, SRC) sikrer optimal kontakt med underlaget. Under bevægelse giver de brede knopper en selvrensende effekt overfor jord og småsten, hvilket øger både komfort og fleksibilitet.

Image

Led-stabiliseringl

Led-stabiliseringen, med Carbon udtryk, løber hele vejen rundet om hælen og beskytter anklen mod vrid og understøtter fodens naturlige position i skoen.

Image

COA.TEX® membran

Vind- og vandtæt. Den åndbare membran transporterer sveden ud på ydersiden af stoffet og modererer din kropstemperatur for at holde dig tør og komfortabel.

Image

Fiberglas tåværn

Tåværnet er fremstillet af kraftigt fiberglas, som skaber god elektrisk og termisk isolering samt gør at skoen er metalfri og samtidig antimagnetisk.

Image

QUICK LOCK

Tryk, drej og skoen sidder perfekt på foden - permanent. QUICK LOCK-snøresystemets justerbare vridlås er lige så enkel som den er smart. Hvis du trækker i fastgørelseselementet, løsnes snørebåndene. Endnu en fordel er at den kan betjenes med handsker.

Image

ESD

Særdeles velegnet til elektronik-industrien, laboratorier og til arbejdspladser, hvor der arbejdes med sarte, elektroniske komponenter. Godkendelsen bevirker, at disse komponenter ikke påvirkes eller beskadiges af statisk elektricitet. Fodtøjet er ESD godkendt, når den elektriske modstand i skoene ligger indenfor rammen: 100 kiloOhm - 35 megaOhm.

Nyeste modeller fra Trekstar XP serien:

Tofane Black QL Mid
Tofane Black QL Mid
Vejl. pris:1.399,00 kr
Tofane Black QL Low
Tofane Black QL Low
Vejl. pris:1.299,00 kr
sikkerhedssko katalog 2021

Se flere nyheder i sikkerhedssko kataloget 2021

Åben det digitale katalog “Sikkerhedssko 2021” ved at trykke på knappen. Bemærk at det digitale katalog indeholder interaktive produktlinks.

Image