TRANEMO SAFETY ACADEMY

Er du og dine kollegaer tilstrækkeligt informeret, om standarder og krav for beskyttelsestøj til risikofyldte arbejdsmiljøer? 

Vores ambition med Tranemo Safety Academy er at dele vores erfaringer og viden inden for personlige værnemidler (PPE) til forskellige brancher.

HVAD ER TRANEMO SAFETY ACADEMY OG HVEM HAR BRUG FOR DET?

Tranemo Safety Academy indeholder skræddersyet undervisning og de bedste råd til, hvordan du, dine kollegaer og slutbrugere beskytter sig mod forskellige risici på arbejdet såsom varme, flamme, elektrisk lysbue, smeltet metal, kemikalier og eksplosionsfare.

Hver industri er unik og hver virksomhed har sit eget unikke risikobillede. Derfor leverer vi tilpasset information og vejledning til virksomheder, forhandlere og interesseorganisationer baseret på de forskellige risikofaktorer.

HVORFOR AFHOLDER VI TRANEMO SAFETY ACADEMY OG HVAD ER UNDERVISNINGENS FOKUSOMRÅDER?

Som markedsleder indenfor krævende beskyttelsesbeklædning har vi en forpligtigelse til, at øge bevidstheden om korrekt anvendelse af produkter i krævende og risikofyldte arbejdsmiljøer. Viden er sikkerhed i at undgå ulykker!

Alle uddannelsesforløb er specielt udviklet efter den seneste PPE-forordning. Vi gennemgår vigtige standarder og testmetoder og sortere koncepterne for at forenkle valget af det rigtige beskyttelsestøj.

tranemo-gennemgang

Undervisning efter jeres behov.
Vælg mellem tre undervisningsformater.

hjorring-showroom

UNDERVISNING I HJØRRING OG KØBENHAVN

Ved undervisning i Tranemo's egne lokaler er der en pladsbegrænsning på 10 deltagere pr. hold.

ONLINE UNDERVISNING

Med vores online undervisning er der ingen digitale pladsbegrænsninger.

flameschool-outside-office

UNDERVISNING I VIRKSOMHEDENS EGNE FACILITETER

Vi afholder gerne undervisning i jeres egne faciliteter og på konferencehoteller efter jeres valg.

TILMELDING TIL SAFETY ACADEMY

Tranemo Safety Academy er inddelt i tre undervisningsforløb med unikke fokusområder. 

Selvom undervisningsforløbene har unikke fokusområder, er det tilladt at tilmelde sig forskellige undervisningsforløb samtidig. Tryk på “TILMELD DIG HER” i det foretrukne undervisningsforløb for at åbne tilmeldingsformularen. Efter vi har modtaget din tilmelding, vil du blive kontaktet for at fastsætte en konkret dato for afholdelse af undervisningen. 

grafik
el-energi-x1

EL OG ENERGI

Der melder sig mange spørgsmål og der opstår meget forvirring når virksomheder skal anskaffe sig flammehæmmende arbejdstøj for første gang. At arbejdstøjet også skal være godkendt til miljøer hvor der er risiko for elektrisk lysbue gør det ikke nemmere.

Undervisningens formål er at oplyse dig og dine kollegaer omkring nogle af det vigtigste krav og standarder der forbindes med beskyttelsesbeklædning til risikomiljøer mod elektrisk lysbue.

FOKUS OMRÅDER

ppe-regulativet-x1
risikovurdering-1x
hjelme-og-handsker-1x
en-iso-11612-energi-1x
valg-af-beskyttelsestoj-x1
flerlagsbeskyttelse-x1
elektrisk-lysbue-1x
en-61482-2-x1
smeltet-metal-svejs-industri-x1

SMELTET METAL & SVEJS

Vi gennemgår de vigtigste standarder inden for beskyttelsesbeklædning til metalindustrien og belyser faldgrupper som branchen ofte er præget af.

Du og dine kollegaer vil få indsigt i hvordan brugere af beskyttelsesbeklædning beskyttes korrekt og vi går i dybden med flerlagsbeskyttelses-konceptet SKINSAFE™. 

FOKUS OMRÅDER

ppe-regulativet-x1
risikovurdering-1x
en-11611-1x
en-iso-11612-metal-1x
valg-af-beskyttelsestoj-x1
flerlagsbeskyttelse-x1
offshore-petrokemi-industri-x1

OFFSHORE & PETROKEMI

Vi gennemgår de vigtigste standarder inden for beskyttelsesbeklædning til offshore, petrokemi og ATEX industrien.

Du og dine kollegaer vil få indsigt i hvordan brugere af beskyttelsesbeklædning beskyttes korrekt og vi går i dybden med flerlagsbeskyttelses-konceptet SKINSAFE™. 

FOKUS OMRÅDER

ppe-regulativet-x1
risikovurdering-1x
en-1149-x1
en-iso-11612-atex-1x
en-13034-x1
valg-af-beskyttelsestoj-x1
flerlagsbeskyttelse-x1