Sustainability_-_Ecovadis

ECOVADIS BÆREDYGTIGHEDS
VURDERING

I år er vi for første gang blevet evalueret af EcoVadis og opnået deres bæredygtighedsvurdering.

 

"Vi fik sølv, en god første score, men der er plads til forbedring", siger Nieke Sarink, vores bæredygtighedschef. "Tranemo er blandt de øverste 11% i fremstilling af beklædning. Vi sigter mod at forbedre scoren ved at fokusere på de processer, EcoVadis har gjort os opmærksom på. Det er dejligt at vide, at vi er på rette vej, men de områder, vi kan forbedre, vil guide os i vores fremtidige mål og handlinger i den nærmeste fremtid vedrørende bæredygtighedsprojekter..."

 

Tranemo ønsker løbende at forbedre vores bæredygtighedsindsats. Ved at blive en del af EcoVadis har Tranemo taget endnu et skridt i denne retning. EcoVadis-klassificeringen er en naturlig del af vores bæredygtighedsarbejde og vil hjælpe os med at forbedre vores indsats inden for alle fire aspekter, som EcoVadis dækker, samtidig med at vi får ansvarlighed i arbejdet mod en bedre fremtid. Samt give vores interessenter et bedre billede af vores indsats og fremskridt.

 

Et af vores kernemål hos Tranemo er at udvikle sikkerhedsbeklædning så bæredygtigt som muligt uden at gå på kompromis med beskyttelsen i vores produkter. For at gøre dette besluttede vi at samarbejde med EcoVadis om at give vores kunder en vurdering fra et bæredygtighedsvurderingssystem bygget på internationalt accepterede principper for bæredygtighedsrapportering, såsom GRI (Global Reporting Initiative), FN's Global Compact og ISO:26000. Uafhængige bæredygtighedseksperter reviderer også evalueringen.

 

Dette er også gjort for at hjælpe os selv med at få et benchmark for, hvor vi er lige nu på vores bæredygtighedsrejse sammenlignet med vores branche, og hvad vi kan gøre for at forbedre os. EcoVadis hjælper virksomheder med at overholde de stadigt voksende globale regler og forbedre bæredygtigheden på tværs af deres forsyningskæder.

 

Vurderingerne dækker flere områder af bæredygtighed, såsom:

  • Miljø
  • Arbejdstager- og menneskerettigheder
  • Etik
  • Bæredygtige indkøb

En virksomheds handlinger, politikker og resultater sammen med input fra tredjepartsfagfolk og eksterne interessenter er, hvad EcoVadis baserer deres vurderinger af en virksomheds præstationer på.

 

Vurderingen omfatter:

  • Et scorecard for at se vores præstationer.
  • Benchmarks for vores branche og/eller land.
  • Vores styrkeområder og forbedringer.
  • Samt nyhedsopdateringer og rapporter.
  •  

For at holde os opdateret om, hvad der sker i verden omkring os, og hvordan vi forbedrer vores præstationer.