Kvalitetskontrol

I Tranemo´s søgen efter at du som kunde altid vil modtage et produkt, der opfylder dine krav og forventninger, lægger vi stor vægt på kvalitetssikring af vores produkter. Kvalitetskontrollen omfatter alle faser og materialer der anvendes i produktionskæden, fra produktudvikling til det færdigt produkt. Det sikrer, at vores produkter holder længere og imødekommer alle de skrappe krav, der stilles til arbejdstøj.

Før det færdige produkt kan godkendes, skal det bestå følgende test:

  • Inden produktionen påbegyndes, specificeres og godkendes alle materialer, der er indgår i produktet. 
  • Alle metervarer og reflekser testes i vores laboratorium. Deres forskellige egenskaber testes afhængigt af, hvordan metervaren skal bruges, og hvilke funktioner der skal opfyldes. Vigtige parametre kan være krymp, styrke, farveægthed, pilling og brandbarhed. 
  • Certificering af produkter og metervarer foretages efter omfattende test på eksterne certificerings laboratorier. 
  • Kvalitetskontrollen omfatter også indgående inspektion af de færdige beklædningsgenstande.

Bruger test

Vi udfører brugertest i samarbejde med vores største kunder for at sikre, at tøjet har alle de ønskede funktioner, og at det fungerer i praksis. Komfort og ergonomi er grunde, som ofte angives til, at beskyttelsesbeklædning ikke bæres korrekt eller måske slet ikke anvendes.

Tekstilservice - vask

Industriel vask af FR-beklædning anbefales ofte for at sikre, at de er rene og korrekte at anvende. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi også altid, at kunderne test-vasker FR beklædningen i overensstemmelse med vores vaskeinstruktioner. Tranemo udfører test efter 50 industrielle vaske i henhold til EN ISO 15797 af: EN ISO 11612 A1 Overfladetænding, EN ISO 20471 Høj synlighed og EN 1149-3 Antistat. Da EN ISO 15797 altid udføres på nyt og rent beklædning, hvor der ingen snavs er involveret, gennemfører Tranemo også rigtige brugertest af arbejdstøj, i kombination med vask hos vores industrielle vaskeripartnere, for at få de mest pålidelige resultater. Efter bæretest og vask kontrollerer vi, at tøjet stadig har den højeste ydelse. Tranemo udfører også interne vasketest inden hver produktion, for at sikre opretholdelse af den højeste holdbarhed på metervarer og refleksbånd.

Image