Kvalitetspolitik

Vores forretnings koncept er at designe, fremstille og sælge avanceret arbejdstøj til det europæiske marked. Gennem innovation og ekspertise hjælper vi med at gøre arbejdspladsen mere sikker. Løbende forbedringer er det vigtigste i vores virksomhed, vi sigter mod at skabe en konkurrencedygtig virksomhed med positiv udvikling og bæredygtig rentabilitet.

 

TILFREDSE KUNDER

Hovedformålet hos Tranemo Workwear er at imødekomme kundens behov. Vores mål er at være de bedste leverandører af arbejdstøj i de respektive lande, med produkter og service, som overstiger kundens forventninger, i forhold til andre leverandører på markedet.
Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe et positivt samarbejde, således at hver opgave er en god reference for yderligere samarbejde..

FOKUS PÅ VORES PROCESSER

I Tranemo udføres alle aktiviteter i overensstemmelse med god forretningsetik, og så effektivt som muligt.
Alle vores aktiviteter skal udføres i forhold til god forretningsetik og være så effektiv, at de giver os og kunden det bedste resultat.

LØBENDE FORBEDRINGER

Vores processer er under løbende udvikling og forbedring og vores kvalitetsmål revurderes regelmæssigt.
Ved at være lydhør og samarbejde med vores kunder, vil vi konstant udvikle vores produkter til fortsat at være konkurrencedygtige på markedet.

KVALITET - EN DEL AF VORES HVERDAG

I Tranemo er kvalitet alles ansvar og en integreret del af vores daglige arbejde. Det betyder, at alle medarbejdere tager del i ansvaret for deres område af virksomhedens kvalitet.

Image