Den gode virksomhed

Arbejdsmarkedet i dag er kendetegnet ved, at flere og flere kvinder arbejder indenfor tidligere mandsdominerede fag. Desuden stræber mange større virksomheder i dag efter at imødekomme ligestilling på arbejdspladsen. For at hjælpe med at fremme denne udvikling, vælger Tranemo at tage et stort initiativ i forbindelse med udviklingen af flammehæmmende beklædning til kvinder. Alle har ret til bekvemt og velsiddende beskyttelsesbeklædning, hvilket medfører, at beklædning altid bæres på arbejdet, også den dag en eventuel ulykke indtræffer.

 

Beskyttelsesbeklædning til kvinder

For at opnå en sikker beskyttelse er det vigtigt at have beskyttelsesbeklædning, med god pasform. Beklædningsgenstande med dårlig pasform bliver ubehagelige at have på og øger risikoen for at bruge de forkerte beklædningsgenstande eller slet ikke bruge dit beskyttelsestøj. Derfor har Tranemo et stort udvalg af flammehæmmende tøj til kvinder.

 

Graviditetsbukser

I de senere år har Tranemo investeret meget i udviklingen af flammehæmmende tøj til kvinder med fokus på deres behov og arbejdsvilkår. Resultatet af denne investering er markedets bredeste og mest gennemtænkte sortiment af flammehæmmende beklædning, med høj funktion og beskyttelse for enhver risiko. Graviditetsbukserne er specielt designet til at passe til alle gravide kvinder og er videreudviklet til en unik løsning, hvor kunden kan vælge blandt alle Tranemos bukser uden hænge lommer. Graviditetsbukserne kan tilpasses den voksende mave, takket være det elastiske strikkede materiale og knaphuls elastikken øverst. Den strikkede del er lavet af et flammehæmmende elastisk materiale, med 20% genanvendte fibre og er designet til at give ekstra støtte til en voksende mave. En bred elastik bagpå gør, at bukserne både passer godt og giver optimal beskyttelse i krævende arbejdssituationer.