Banner-Symbols

SYMBOLER

 

Alt Tranemos-beskyttelsesbeklædning er certificeret og overholder PPE-forordningen (EU) 2016/425 og de nyeste europæiske (EN) standarder for beskyttelsestøj, der er omfattet af forordningen.

 

CE mark

CE-mærkning af beskyttelsestøj

 
Alt PPE-beklædning er CE-mærket. CE-mærkningen angiver, at et bemyndiget organ for personlige værnemidler har CE-typeundersøgt beklædningen i henhold til PPE Regulativ (EU)2016/425 om personlige værnemidler. På vores tøj vil du finde dette symbol på den indvendige label. CE-mærket angiver også, hvilke standarder og klasser, beklædningen er godkendt til.

CE-label

UKCA-mærkning af beskyttelsestøj

 

Produkter, der sælges til Storbritannien, skal fra 01/01/2025 mærkes, med det britiske produktmærke UKCA, United Kingdom Conformity Assessed, som så skal erstatte den europæiske CE-mærkning. 

Indtil da er kun CE-mærkede produkter tilladt. Tranemo mærker allerede nu nye produkter med både CE og UKCA.

 

 
Information symbol

Information

Når dette symbol er angivet på CE-mærket indvendigt i PPE-beklædningen, betyder det, at der følger en brugsanvisning med PPE-beklædningen. Det angiver desuden, at du skal læse yderligere oplysninger, før du tager PPE-beklædningen i brug, for at sikre at du bruger det korrekt og opnår den korrekte beskyttelse under arbejdet. I henhold til EU-direktivet skal alle instruktioner være skrevet på dit sprog.

 

User information
Information symbol

Tranemo Skinsafe™

Tranemo Skinsafe symbolet vises på beklædning som kan kombineres i et Skinsafe system og anbefales af Tranemo. Læs mere om Tranemo Skinsafe

 

Standard 100 af OEKO-TEX® - Produkter testet for skadelige kemikalier

De fleste metervarer og tilbehør, som Tranemo anvender, er certificeret i henhold til klasse 2 i Oeko-Tex® standard 100. Oeko-Tex® er en uafhængig tredjeparts certificeringsproces, som sikrer kontrol med skadelige og farlige kemikalier.


Tøjet er testet for en række stoffer, der er forbudt ved lov, og materialer, der har vist sig at være sundhedsskadelige. Når en beklædningsgenstand er certificeret efter Standard 100, kan du være sikker på, at hver enkelt komponent i denne beklædningsgenstand, dvs. metervarer, tråd, knapper, etiketter og andet tilbehør, er testet for skadelige stoffer, og at tøjet derfor er sikkert at have på. Tranemo arbejder kontinuerligt på at nå vores mål - at certificere alle produkter på tøjniveau.

 

 

 

Symboler EN-standarder

Læs mere om standarderne bag hvert symbol.