TRANEMO SKINSAFE™

Tranemo Skinsafe™ er et flerlagssystem, designet til at beskytte anvenderens hud mod flammer, varme og lysbueulykker. Med brugeren i fokus og med hensyntagen til krævende arbejdssituationer, har vi udviklet en effektiv kombination af beskyttende lag, fra inderst til yderst. Ved at anvende flere tynde lag i stedet for ét tykt, mindskes vægten og bevægelsesfriheden øges. Dette betyder at brugeren kan arbejde mere effektivt og i længere tidsintervaller.

 

LAG PÅ LAG BESKYTTELSE

LAGER 1 – SKIN PROTECTION

Ved en ulykke kan forkert valg af undertøj være skyld i at der går ild i stoffet, eller at det smelter ind i huden. Det er derfor vigtigt at priotere det inderste lag. Vores flammehæmmende undertøj har følgende fordele:

  • Inherent flammehæmmende
  • Blødt og komfortabelt
  • Antistatisk
  • Holder ikke på dårlig lugt


LAGER 2 – INSULATION

Et isolerende mellemlag bør anvendes for at øge komforten i de koldere måneder. Dette lag skaber afstand mellem lag 1 og 3 og isolerer dermed mod varme såvel som kulde.


LAGER 3 – SHIELD

Det yderste lags primære funktion er at beskytte. For at sikre at tøjet benyttes i dagligdagen, er der lagt vægt på pasform, høj komfort, bevægelsesfrihed og gode opbevaringsmuligheder.


AIR GAP

Ventilation mellem lagene i Tranemo Skinsafe™ har en lav ledningsevne, som giver en eneståendeegenskab, der blokerer for varme, isolerer mod kulde om vinteren, og giver ekstra sikkerhed i krævende arbejdssituationer.

TRANEMO SKINSAFE™ SYSTEM

Når flere lag flammehæmmende tøj kombineres, øges beskyttelsen betydeligt. Tranemo anbefaler brugen af to eller flere lag af flammehæmmende beklædning til at holde dig varm og beskyttet. Fremadrettet tester Tranemo alle Tranemo Skinsafe™ systemer efter de nye testmetoder som inkluderer ELIM og nye ATPV/EBT værdier.

2-LAGS SYSTEM

Ved krævende indendørs arbejde kan Tranemo Skinsafe™ være tilstrækkeligt i to lag for at opnå tilstrækkelig beskyttelse. Kombinations beklædningen er blødt og let, hvilket giver brugeren en god komfort, og der kan arbejdes effektivt hele arbejdsdagen.

 

Tranemo Skinsafe tvålagersystem

 

SHELL FR-SYSTEM

Brug lag-på-lag princippet, når du anvender den inherente flammehæmmende skalbeklædning. Flere lag både blokerer, holder dig varm, isolerer og øger beskyttelsen. Skalbeklædning, der har tapede sømme og er vind- og vandtæt i henhold til EN 343 har samtidig en meget god åndbarhed, for at opnå god komfort.

 

Tranemo Skinsafe Shell system

 

CANTEX-SYSTEM

Et 3-lags system er en god og sikker kombination for stålværker og andre tunge industrier hvor brugeren udsættes for høje niveauer af energi og varme, hvor beskyttelse mod varmeoverførsel og lysbue er grundlæggende.

 

Tranemo Skinsafe Cantex system

 

TERA TX-SYSTEM

Tera TX er en ”bestseller serie” af brandhæmmende tøj til El-industrien og andet krævende udendørs arbejde. Når Tera TX kombineres med et eller flere lag af andre brandhæmmende beklædningsgenstande, får du et system der opnår højere beskyttelse og en kombination der passer til arbejde af varierende intensitet og temperatur.

 

Tranemo Skinsafe Tera TX system

 

Tranemo Skinsafe Illustration