Banner-Sustainability-Sustainable-product-development-Quality

KVALITET


Kvalitet og kvalitetsarbejde er en vigtig del af at gennemføre bæredygtig produktudvikling hos Tranemo. Som en del af vores kvalitets- og miljøarbejde er vi certificeret til både ISO 9001 (kvalitetsstyringssystem) og ISO 14001 (miljøledelsessystem).


Vi lægger stor vægt på kvalitetssikring af vores produkter. Kvalitetskontrol dækker alle trin og materialer i produktionskæden, fra produktudvikling til det færdige produkt. Dette er for at du som kunde altid får et produkt, der holder længe og kan opfylde alle de hårde krav til dit arbejdstøj.


KVALITETSKONTROL

Før det færdige produkt kan godkendes, skal det bestå følgende test:


  • Inden produktionen påbegyndes, specificeres og godkendes alle materialer, der er indgår i produktet.
  • Alle metervarer og reflekser testes i vores laboratorium. Deres forskellige egenskaber testes afhængigt af, hvordan metervaren skal bruges, og hvilke funktioner der skal opfyldes. Vigtige parametre kan være krymp, styrke, farveægthed, pilling og brandbarhed.
  • Certificering af produkter og metervarer foretages efter omfattende test på eksterne certificerings laboratorier.
  • Kvalitetskontrollen omfatter også indgående inspektion af de færdige beklædningsgenstande.

Bruger test

Vi udfører brugertest i samarbejde med vores største kunder for at sikre, at tøjet har alle de ønskede funktioner, og at det fungerer i praksis. Komfort og ergonomi er grunde, som ofte angives til, at beskyttelsesbeklædning ikke bæres korrekt eller måske slet ikke anvendes.


Tekstilservice - vask

Industriel vask af FR-beklædning anbefales ofte for at sikre, at de er rene og korrekte at anvende. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi også altid, at kunderne test-vasker FR beklædningen i overensstemmelse med vores vaskeinstruktioner. Tranemo udfører test efter 50 industrielle vaske i henhold til EN ISO 15797 af: EN ISO 11612 A1 Overfladetænding, EN ISO 20471 Høj synlighed og EN 1149-3 Antistat. Da EN ISO 15797 altid udføres på nyt og rent beklædning, hvor der ingen snavs er involveret, gennemfører Tranemo også rigtige brugertest af arbejdstøj, i kombination med vask hos vores industrielle vaskeripartnere, for at få de mest pålidelige resultater. Efter bæretest og vask kontrollerer vi, at tøjet stadig har den højeste ydelse. Tranemo udfører også interne vasketest inden hver produktion, for at sikre opretholdelse af den højeste holdbarhed på metervarer og refleksbånd.


KVALITETSPOLITIK

Vores forretnings koncept er at designe, fremstille og sælge avanceret arbejdstøj til det europæiske marked. Gennem innovation og ekspertise hjælper vi med at gøre arbejdspladsen mere sikker. Løbende forbedringer er det vigtigste i vores virksomhed, vi sigter mod at skabe en konkurrencedygtig virksomhed med positiv udvikling og bæredygtig rentabilitet.


TILFREDSE KUNDER

Hovedformålet hos Tranemo Workwear er at imødekomme kundens behov. Vores mål er at være de bedste leverandører af arbejdstøj i de respektive lande, med produkter og service, som overstiger kundens forventninger, i forhold til andre leverandører på markedet.
Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe et positivt samarbejde, således at hver opgave er en god reference for yderligere samarbejde..

FOKUS PÅ VORES PROCESSER

I Tranemo udføres alle aktiviteter i overensstemmelse med god forretningsetik, og så effektivt som muligt.
Alle vores aktiviteter skal udføres i forhold til god forretningsetik og være så effektiv, at de giver os og kunden det bedste resultat.

LØBENDE FORBEDRINGER

Vores processer er under løbende udvikling og forbedring og vores kvalitetsmål revurderes regelmæssigt.
Ved at være lydhør og samarbejde med vores kunder, vil vi konstant udvikle vores produkter til fortsat at være konkurrencedygtige på markedet.

KVALITET - EN DEL AF VORES HVERDAG

I Tranemo er kvalitet alles ansvar og en integreret del af vores daglige arbejde. Det betyder, at alle medarbejdere tager del i ansvaret for deres område af virksomhedens kvalitet.